divendres, 29 d’abril del 2011

El canvi és possible

L'altre dia uns votants fixes convergents li deien a un membre de la nostra llista que jo no era conegut al poble. No sé, que voleu que us digui, un botiguer, nascut a la casa on visc i treballo, que en la qüestió del negoci he fet coses al llarg dels anys i que, a part de la feina, he participat amb altres activitats,  algú o altre m'ha de conèixer. Sense deixar de costat que porto el nom d'una família de Santa Coloma de tota la vida. Però, sobre tot, 44 anys al darrera del taulell alguna cosa deuen haver deixat en la memòria de la gent. Jo crec que sóc una persona molt coneguda al poble.
Fixeu-vos, a les últimes municipals van votar a Santa Coloma 4500 persones, nosaltres vam tenir 800 vots. Millorarem aquests resultats, segur. Posem que fem 1000 vots, en farem més, però deixem-ho en un miler. Això vol dir que 3500 persones no votarien socialista i, per tant, creurien que jo no sóc un bon candidat. Sense comptar la gent que no vota i que deu tenir mala opinió de tots els candidats. Això ens porta a  dir que hi ha més opinions en contra meva que no pas a favor. Però això els passa a tots els candidats. A tots. Tots tenim més gent en contra que a favor. Per tant, a tots els que penseu que la candidatura socialista és la bona, us demano que, quan sentiu comentaris poc favorables cap als socialistes, no us desanimeu, és normal i lògic. Les altres candidatures es troben igual.
I, no ho dubteu, farem un bon resultat. El nostre objectiu és bastir una alternativa sòlida a CIU, una alternativa que ens permeti portar a terme les polítiques que li convenen a Santa Coloma i que només amb una majoria socialista serem capaços de realitzar. I això és molt possible aquesta vegada. Ara sí. El canvi és possible, a més de necessari i desitjat. La majoria de les dones i homes del nostre poble estan cansats de tants anys del mateix partit i del mateix alcalde al govern. Sí, el canvi és possible. Ara sí.