diumenge, 26 de juny del 2011

Feina

Són dies de feina, bloc amic. T'ho dic perquè fa dies que no faig cap entrada explicant-te què és de la meva vida. Doncs això, són dies de prendre-li la mida al funcionament de l'ajuntament, de moltes reunions, de moments d'un cert neguit per la feina que em ve a sobre i sempre, en tot moment, d'il·lusió per a intentar portar a terme el desig de fer de Santa Coloma una ciutat més justa.
Demà farem el ple extraordinari en el que donarem compte del cartipàs. Els tres regidors socialistes tindrem les regidories d'Educació i Salut la Tresa Garcia, Governació en Julio Fidalgo i jo tindré Participació i Fires i Festes. Són regidories de feina, ens hem implicat a fons en el govern i n'estem orgullosos d'haver-ho fet, al cap i a la fi quan ens vam presentar a les eleccions l'objectiu era treballar per al poble i hem pensat que la millor manera de fer-ho era des de l'equip de govern.
Ja t'aniré explicant bloc amic la meva feina a l'ajuntament, tindrem motius per parlar-ne perquè només amb la regidoria de festes estaré m olt ocupat i hi hauran temes a dojo. De moment et diré que la Festa Major ja està pràcticament configurada, que tindrem a la Principal de La Bisbal i a Di-Versiones com a orquestres estrelles de la Festa. Per a la Ratafia encara no hi ha res fet però podria ser que tinguéssim els Manel el dijous i ara vull intentar de fer venir un grup ben popular per al concert del dissabte. La Festa de la Ratafia compleix aquest any el 30è aniversari i m'agradaria fer-la ben lluïda. Ja t'ho aniré explicant.