diumenge, 20 de març del 2011

Notícia al Punt

El PSC vol ser decisiu a Santa Coloma

El cap de llista Manel Roqueta presenta una llista que veu “guanyadora”

Nota un “cansament” pels 32 anys de CiU

Roqueta en la presentació de la llista socialista per Santa Coloma de Farners ahir a la biblioteca Joan VinyoliFoto: D.V.
El cap de llista del PSC per Santa Coloma de Farners, Manel Roqueta, assegura que la formació serà decisiva per formar el nou govern municipal després de les eleccions del 22 de maig. Així ho va assegurar, ahir, Roqueta en la presentació de la llista de persones que l'acompanyaran, que es va fer a la biblioteca Joan Vinyoli. Una candidatura que l'alcaldable veu “com a guanyadora” i va lloar cadascun dels integrants.
Els socialistes opten per situar al capdavant de la candidatura un històric del PSC al municipi, ja que Roqueta va ser un dels fundadors de l'Assemblea Democràtica de Catalunya a Santa Coloma, l'any 1976. Precisament, una altra de les fundadores, Teresa Garcia, serà la numero 2, mentre que en el 3 hi haurà Julio Fidalgo i en el 4, un regidor de l'actual govern, Pere Garcia. En el número 5 s'aposta per la joventut de Ruth Abuin.
Cansament de CiU
Roqueta fa una valoració positiva del fet d'haver entrat al govern amb CiU i ERC, però considera que “amb els tres regidors és complicat canviar coses”. El cap de llista nota un “cansament” a CiU, pels 32 anys governant, i al municipi. A més, creu que “tampoc hi ajuda l'actitud de l'alcalde”. Va situar les polítiques de creació de treball com a eix prioritari per al proper mandat, per reduir el miler de colomencs desocupats. La captació d'aigua, evitar un gran impacte de la MAT i garantir el nou CAP, seran altres actuacions.