dimecres, 28 d’abril de 2010

Tribuna oberta del Ressò de maig.

Rigor, coherència i treball

El passat dia 10 d'abril, a Pinós, al bell mig de Catalunya, el President Montilla va dir que  els qui, per prepotència o ignorància, ja donen per guanyades les eleccions al Parlament de Catalunya que s'han de celebrar aquest any, no coneixen bé la capacitat de treball i de mobilització dels socialistes. El President va afegir també que qui ja es dóna guanyador de les eleccions tampoc coneix bé el poble de Catalunya. El poble català, quan hagi de decidir el seu vot, tindrà molt present l'obra dels governs  del President Maragall i el President Montilla. I està clar que aquesta obra ha sigut importantíssima. A Santa Coloma en tenim una mostra ben àmplia.
El socialistes de Santa Coloma estem convençuts que la nostra ciutat sabrà valorar l'esforç inversor que els governs progressistes de la Generalitat han fet a casa nostra; com a tot Catalunya. A Santa Coloma les actuacions d'aquests governs s'estenen per tots els àmbits de la societat: cultural, esportiu, social, mobilitat, habitatge, educatiu. I la previsió pels propers anys no és menys extensa, amb la construcció d'un nou CAP, la futura estació de l'eix ferroviari, el desdoblament de l'eix transversal o la variant com a exemples més notoris.
Tanmateix hi haurà uns altres elements que també comptaran a l'hora de triar una  papereta o altra. Aquests elements tenen a veure amb el comportament dels partits i dels seus líders. La gent valorarà el rigor, la coherència, la seriositat, la fidelitat als principis dels candidats i dels partits que representen. De la mateixa manera que penalitzarà els dobles llenguatges, les aventures, la prepotència.
Jaume Collboni, director de la campanya electoral del PSC, fa uns dies feia dues preguntes a l'Artur Mas que de ben segur una bona part de l'electorat es farà el dia de les eleccions. Preguntava en Jaume si CIU encara pensa que per combatre l'atur s'han de retallar els drets dels treballadors. També li preguntava a en Mas si creu que en aquests moments el que necessita Catalunya és donar suport a referèndums independentistes i si està d'acord a convocar un referèndum per la independència.
La gent valorarà el rigor, el treball, la defensa del drets dels treballadors i dels que menys tenen, la defensa de l'Estatut i del seu desplegament. Aquests, junt amb la gran obra feta els darrers anys, son els valors del President Montilla i el PSC. I quan sigui hora de donar suport a un candidat o l'altre els socialistes estem segurs que la gent valorarà la coherència i la seriositat del President Montilla.

Agrupació socialista de Santa Coloma de Farners