dijous, 3 de març del 2011

El regal

Aquest article sortirà al butlletí que passarem a finals d'aquest mes. És un veritable regal que m'emociona.
Ara sí

L’agrupació socialista sempre havíem pensat que en Manel Roqueta podria ser un molt bon alcalde per a Sta. Coloma.
Reunia les qualitats que es necessiten per estar al capdavant d’un consistori: fermesa, capacitat de diàleg, compromís amb la societat, lluitador nat, perseguint sempre el benestar i la igualtat social, tot dins d’un marc catalanista. Però, n’hi faltava una: “S’ho havia de creure”.
Ara, sí! S’ha preparat a consciència  assistint a cursets, reunions i tallers on es tractaven i treballaven tot tipus d’ aspectes de la vida municipal.
Ara, sí! Ara creu en ell mateix i ha acceptat.
En el seu escrit de presentació ens donava les gràcies als membres de l’agrupació per haver-lo escollit. A nosaltres? No Manel, gràcies a tu per voler ser el nostre candidat, perquè: Ara, sí que ens creiem que podem arribar a governar amb un molt bon alcalde. Estàs portant les negociacions, per a fer el relleu, de manera exemplar, estàs dirigint l’equip amb decissió, dialogant amb tothom, tal com deia el teu molt admirat Ernest Lluch, i acceptant les crítiques per encara fer-ho millor.
Ara sí, Manel, en aquests moments de crisi, Sta. Coloma necessita de la teva il.lusió i empenta per tirar endavant. I no ho dubtis, a partir de la convicció és possible guanyar aquestes eleccions.

L’Agrupació