dissabte, 9 d’abril del 2011

Bona candidatura

El fer la candidatura era una de les coses que més em preocupaven quan vaig ser elegit candidat a l'alcaldia. En unes eleccions municipals el pes que tenen les persones que es presenten a l'hora de decidir el vot per part dels electors és molt gran.  Quan vam tenir la candidatura acabada vaig pensar que era bona, no només en l'aspecte electoral de la gent que la composen sinó també per la seva capacitat de treball. Amb alguns dels candidats jo ja hi havia tingut ocasió de compartir projectes però n'hi havia que no.
Ara, veient com van transcorrent les diferents feines que fem, estic convençut que vaig encertar plenament. A les reunions es treballa, tothom hi participa i dóna idees, l'ambient és molt bo. La confecció del programa de govern ja està molt avançada i penso que serà un bon programa, sense pretensions ni promeses que no es puguin complir. Tothom hi ha participat i crec que hem copsat les inquietuds de la població.
Hem fet un bon equip de gent entusiasta i preparada que els propers quatre anys donarà molt de joc a l'ajuntament. Si, com m'espero, estem en l'equip de govern, els socialistes farem unes bones regidories en les que s'hi treballarà en la bona direcció. Estic segur que el poble reconeixerà la nostra feina i farem un bon resultat el dia 22 de maig.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Formo part d'aquest equip i estic totalment d'acord en el que dius. A les reunions es treballa, i molt, tenint en compte les opinions de tots. Som gent diversa i d'edats molt diferents, però com que ens mou el mateix objectiu:"perseguir el benestar i la igualtat social" i ens dirigeix un bon líder s'està fent un programa rigorós i excel.lent per a Sta.coloma. Penso que si el sabem transmetre bé podem fer un gran resultat. Teresa

Manel Roqueta. ha dit...

La veritat és que fa goig de treballar de la manera que ho fem. En el resultat d'unes eleccions hi intervenen molts factors, alguns d'ells de difícil control, però sempre he pensat que si es treballa el resultat acaba arribant. Fem un bon equip i una de les coses que hem de fer és creure'ns que podem fer un bon resultat, hem de tenir confianaça amb les pròpies forces.