dilluns, 28 de febrer del 2011

Article de la revista de l'ajuntament

Sortirà amb algunes correccions, però fonamentalment és aquest.


Programa de govern
Aviat farà quatre anys de les darreres eleccions municipals. El resultat d'aquells comicis a Santa Coloma dibuixava un ajuntament en el que cap grup tenia majoria suficient per a governar en solitari malgrat que hi va haver un guanyador clar de les eleccions. De les diferents opcions per a  formar  equip de govern en va sortir una que representava un grup amb una amplíssima majoria ja que recollia tretze dels disset regidors de l'ajuntament. A l'Agrupació vam valorar altres possibilitats de pacte però, després d'un debat viu i democràtic, la majoria va optar per donar suport al partit que havia guanyat les eleccions i governar amb CIU i ERC. El resultat d'aquest pacte, l'obra de govern dels darrers quatre anys, està reflectit en les pàgines d'aquesta revista.
Aquests dies ja es parla per Santa Coloma de possibilitats de pactes després de les properes eleccions del mes de maig. Un rumor que ja corre és que nosaltres pactarem amb CIU. Bé, és mentida, no hi ha cap pacte fet, ni hi serà amb cap grup abans de les eleccions. Només quan veiem quin ha sigut el resultat de les eleccions decidirem què fem. Qui vulgui perjudicar-nos d'una forma o altre llençant aquests rumors ja pot anar fent que no ens mourem pas ni un mil·límetre de les nostres conviccions.
Del que sí estem segurs és que farem un bon resultat a les eleccions del dia 22 de maig que ens farà decisius a l'hora de formar l'equip de govern del proper ajuntament. I que quan ens seiem amb tots els grups a dialogar per trobar la millor fórmula per dotar a Santa Coloma del govern més eficient la nostra proposta serà clara: el nostre programa, les propostes que hi presentarem seran les nostres condicions a l'hora de negociar. Dit d'una altra manera, pactarem amb qui accepti les propostes prioritàries del nostre programa. No és tan important quines persones governaran, ni quin partit o grup, l'important és aplicar a Santa Coloma les polítiques que ens ajudin a sortir d'aquesta crisi tan profunda que vivim fa anys.
Agrupació socialista de Santa Coloma